Diverta:sí Diverta: 20 anys
Tens dubtes? info@divertasi.cat tel 608 292 920
Càmping Riu
Càmping Riu

Càmping Riu

Càmping Riu és un càmping situat a St.Pere Pescador, a la Costa Brava.

 

Un càmping amb unes instal·lacions magnifiques que ofereix el benestar, la tranquil·litat i alhora la festa que qualsevol client pot buscar.

 

El Parc Natural dels "Aiguamolls de l'Empordà" s'ha convertit en punt de reunió de científics i estudiosos de la flora i la fauna mediterrània característica dels aiguamolls. És la segona zona humida de Catalunya i està formada per un conjunt d'estanys, pastures i prats inundables amb la confluència dels rius Muga i Fluvià.

Les tres reserves naturals integrals són les àrees que donen més caràcter i rellevància al parc. Al nord la Reserva dels Estanys amb els estanys de Castelló, Palau, Vilaüt i Mornau, llacunes litorals, canyars i prats inundables. A la part central es troba la "Reserva de les Llaunes" amb el sistema d'estanys de la desembocadura dels rius Muga i Fluvià, llacunes litorals, prats salobres i dunes. Finalment al riu Fluvià, a pocs metres de l'embarcador del nostre càmping, es troba l'Illa de Caramany, un bosc de ribera ben constituït.

Aquestes condicions constitueixen un refugi ideal per a la fauna, especialment aus aquàtiques i invertebrats (destacant la presència de dípters, papallones, libèl · lules i crustacis). També són importants les comunitats de peixos, rèptils i amfibis

La visita al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, l'entrada al públic es troba a 6 Km del nostre càmping, es pot combinar més amb visites guiades o per lliure a altres llocs d'interès històric artístic o natural que abunden a la Costa Brava ia les comarques de l'Alt

info@divertasi.cat whatsapp 608 292 920 / 938 515 222 (Manlleu) • 972 771 385 (Girona)
twitter facebook