Diverta:sí Diverta: 20 anys
Tens dubtes? info@divertasi.cat tel 608 292 920
El Munt

El Munt

Celebrar és un acte ple de significació emocional que compartim amb les persones que més estimem; per això és important que triem bé tots els elements que ens el faran únic. El Munt, precisament, és un espai únic: immers en la natura i envoltat de silenci, té uns interiors i uns exteriors decorats amb un estil propi i singular.
 
A l’exterior, el Munt disposa d’un ampli pati obert amb unes espectaculars vistes naturals; d’un espaiós jardí amb piscina exterior, i d’un porxo cobert. Tot això envoltat d’un entorn perfecte pels amants de la tranquil·litat, la pau i la natura. D’altra banda, El Munt ofereix dos espais interiors ben diferenciats. El primer, dins la casa, és un menjador per a celebracions íntimes de grups que arribin fins a 35 persones. El segon, just al costat del jardí és una sala de 80m2 destinada a grups de 70-75 persones, amb banys i espai cobert pel servei de càtering. Si la sala es fa petita, es podrà instal·lar una carpa al pati del davant.
 
El Munt és, doncs, un indret idoni per aquells que vulgueu fer una celebració i adaptar l’espai als vostres desitjos: Perquè cada racó pot ser un racó especial, el racó gràcies al qual recordareu el vostre dia per sempre. 


Ubicació: Castellterçol · 40km. de Barcelona · Capacitat: 19-30 Persones · Piscina interior climatitzada · Piscina exterior · 9 habitacions, 8 banys · Casa rural independent i de lloguer íntegra 

 

info@divertasi.cat whatsapp 608 292 920 / 938 515 222 (Manlleu) • 972 771 385 (Girona)
twitter facebook